Het verhaal Bijdragen Tenslotte

Toegift

8

Het volgende wat U gaat lezen heeft een religieuze toonaard omdat dat nou eenmaal een rol speelt in mijn leven:

"Het proeven van sferen/een sfeer"

Als toegift op mijn website, welke reeds is voltooid op manieren die U hopelijk net als mij, ook voor uzelf ontdekt, ...laat ik U in mijn hoofd kijken/over-lezen. Momenteel heeft Faithless mijn aandacht!

Soort van disclaimer/verduidelijking: Er zijn reeds enkele jaren verstreken ten-opzichte van de eerste/laatste websiteversie en eerste positieve psychose symptomen ervaringen van mij, tot ik plotseling opnieuw word wakker geschud middels een harde uiting/schreeuwpartij door mijn Broer en mij. Ook zijn er nog genoeg tijdreisjes te nemen nog, denk ikzelf...

Alsvolgt: What's in my mind?

"Penny for your thoughts" zou u gezegd kunnen hebben, dit is dan mijn antwoord:

Heeft God een dispuut met de Duivel of heeft de Duivel een dispuut met God?! Wie heeft er rancune met wie?

God is de ontwerper van alles

(Ander perspectief)

Vaders en Moeders/Ontwerpers hebben altijd voor hun Nakomeling(-en)/Creatie gekozen, dit betekend voor mij: liefde voor, hierin ben ik kapot volgens mezelf, maar ik mag dat van mezelf (althans?!) niemand verwijten, ik ben niemand, ik beeld me in dat mijn Vader zegt tegen mij: "Dit praat je jezelf aan." Luister naar je Ouders: hier heb ik veel moeite mee, deze les moet ik nog leren volgens mij, maar ja: niemand doet wat! Toch is iedereen in de weer! Ik neem mezelf voor dat mijn gedachten niet persé van mezelf zijn maar dat die ook van een ander kunnen zijn, dit is mijn gekte/worsteling waarin ik-(?!) overtuigd ben voor mezelf, dit is een copings strategie, denk ik, daarin leer ik mijn eigen lessen op mijn eigen tempo, hoe meer druk je uitoefent hoe meer weerstand ik ga bieden, die grens daarin is nog niet bereikt, ik wil niet gebroken worden door iets wat zelf ook kapot is, of nog nooit heel.

De Mens heeft van hun Evenbeeld/Ontwerper vrije wil gekregen, waarom worden we dan meteen gedwongen om een keuze te maken, mijn optie is hierin momenteel dan c: geen van allen/mezelf?!, ik wil me nergens toe laten dwingen, wie een kuil graaft voor een ander valt er zelf in, alles wat je een ander verwijt, verwijt dat ook jezelf, je kan pas iemand iets leren als je het zelf onder de knie hebt.

God is het begin en het einde, probeer lepel is om te draaien, dit is voor mij altoos, oftewel voor altijd.

In het land der blinden is 1 oog Koning, dit is een open deur intrappen, als jij die splinter uit je oog haalt dan probeer ik dat bankstel uit mijn oor te halen, oftewel haal die plaat voor je kop weg Olmyritulaer, zet af dat masker!

Nogmaals: Alles wat je een ander verwijt, verwijt dat ook jezelf!

(Ander perspectief)

Alles wat je een ander probeert wijs te maken vertel/leer jezelf dat dan ook!

Zonder de Heilige geest is de enige zekerheid die een Mens kent, wat goed of slecht is.

Mijn hulpmiddel van de H**r van Babylon is: de entertainmentindustrie (omdat ik erg veel geld heb verbrassed eraan en me erg dronken kan laten voeren daarmee, toch gebruik ik geen alcohol of dergelijke, met alcohol lopen altijd de gemoederen op en weed versterkt mijn achterdocht, die laatste 2 zijn conclusies die U ook op het Trimbos-instituut kunt lezen en nog meer in-depth info daarover) De Duivel is meester in het maken van bijvoorbeeld muziek, deze kunst heeft deze gevallen engel afgekeken van God (dit laatste stukje na de komma liet mijn Broer me herinneren in een eerder gevoerd prettig gesprek (voor de bovenvermelde uitbarsting.) Uit dat gesprek weet ik daarom ook goed waarin mijn Broer zich ongeveer bevindt omdat ik dit omstreeks 1996 ook begon te ervaren en dan die lange weg van mij daarna. Mijn speaker set is van Teufel, dit merknaampje op de speaker aangebracht licht heerlijk helder wit op als de zon schijnt, is dus niet vuurrood gelukkig, dan zou ik er meer moeite mee hebben dat ik demonen/(gevallen-)engeltjes in mijn oor laat piesen bijvoorbeeld.

Het volgende is een typisch voorbeeld voor me van: excuses/uitwegen ergens voor vinden: ik verzorg mezelf slecht, dit is niet goed, ik laat me hierin niet de les lezen en zeker niet door personen/levensvormen, die net als ikzelf, de planeet naar de klote laat helpen, ik (althans?!) zou zeggen tegen mezelf, voordat ik de natuurlijke wereld kan redden begin bij jezelf Olmyritulaer.

Mijn Moeder (Contramine) gelooft in evolutie en dat God dit zo heeft ontworpen, dit vind ik echt supergaaf, dit geeft voor mij een hoop rust, want via een hele lange omweg ben ik (althans?!) voor mezelf tot dezelfde conclusie gekomen.

Schoenmaker blijft bij U leest, een Mantra die ik steeds voor mezelf tegenkom. (Mijn Opa van Moeder's kant was schoenmaker.)

Achterdocht kan ook voor me werken, angst is mijn drempel, 't is maar net hoe hoog ik de lat leg!

Q is een belangrijke entiteit voor Joseph (mijn Broer), dit is een Levensvorm die zich voordoet in de Star Trek wereld. Ik luister naar Q via music (inkoppertje.) Bovendien vind ik Star Trek Deep Space 9 (cloud 9-?!) wat dat betreft de beste Star Trek ooit gemaakt omtrent Politiek. Kapitein Fillerup: vanuit mijn dienstplicht tijd: wist mij deze boodschap over te brengen: "Je moet niet alleen luisteren naar de muziek die speelt, maar ook naar de toon die het brengt." Er is altijd wel ruimte om hierin te leren denk ik... Oren en ogen gewoon openhouden! Scherp blijven!

De talen der wereld zullen waarschijnlijk blijven bestaan maar toch gaat er een andere taal gesproken worden, geen harde taal, (soms wel streng misschien?!), maar een vriendelijke taal!

Mijn Vader (Jophanus) vind Politiek een klucht, poppenkast, Jan Klaasen en Katrien, Wilders noemt ze Henk en Ingrid, bij van der Staaij luisterde ik naar: The Incredible Hulk - The Lonely Man Theme (arr. J. Spangler for orchestra) (instrumentaal nummertje op het album: Superheroes! met John Morris Russell.) 'k Heb altijd de aureol-real hoofdtelefoon op van Teufel-audio als mijn Vader naar een klucht kijkt, maar nu wil ik niet meer opscheppen daarover...

Overigens hoewel alles (voor mij i.i.g. wel) op zijn plek begint te vallen, vraag ik U en mezelf: "is de bal rond?" (Denk o.a. ook aan worsteling met... en ...rugbybal)

Mijn Broer en ik zijn wakker geschud, alleen moet Iedereen op zijn/haar eigen manier leren het in het juiste perspectief te zien voor zichzelf.

Succes iedereen, de gehele Creatie is gelijk aan elkaar! (Kom tot Elkaar, maar vind U eigen benadering, begin ook bij Uzelf! (Zeg ik allemaal tegen mezelf ook!) Dring elkaar niets op! Laat iedereen het op zijn eigen manier doen, wees niet blind en doof voor wat zo voor-de-hand-liggend en dichtbij is, U kunt het zo bont maken als U wilt het is gewoon waar! Als U dat wilt...)

'k Heb heel even moeite gehad met zuur toen ik thuiskwam van enkele dagen weg, citroen zuur, accuzuur, 10x afgestofte accuzuur (=koffie), zure appel, appelsap-perzik-light (van Dubbelfrisss.) Mijn Vader heeft een T-shirt voor me gemaakt met kunst erop eerder die week, hij liet het me zien, ik had eerder die dag echt dit idee omtrent zuur in me hoofd gehaald, wat ik voorzichtig heb geuit naar mijn Vader, op het moment dat hij het shirt liet zien, schoten we beiden gewoon in de lach, zonder iets te hoeven uitspreken (omdat dit een hele grote chloorvlek (lees: zuurvlek!) is!) OHW, die Dubbelfrisss is prima te verteren overigens. Ook staat er ineens een voor mijn Vader onbekend plantje te groeien momenteel, gewoon midden op tafel buiten op het balkon in een bloempotje, hij stopt altijd zaadjes in de aarde van van-alles en nog wat, maar deze kent hij nog niet, hij heeft mij uiteraard ook zeer nieuwsgierig gemaakt wat voor bloem eruit komt, even moesten we lachen omdat ik aan een citroen plantje dacht, 'k hoop dan op een mandarijntje (wat ik 'm ook liet weten door dat uit-te-spreken.) Mijn Moeder denkt dat het onkruid is, zou kunnen, ik hou niet van kruiden, gewoon puur/naturel/origineel, dat wel! En toch is hazelnoot-melk-chocolade bijvoorbeeld erg lekker?! Wat betreft het plantje: Deze schoot maar de lucht in, nu is het weggehaald en vervangen voor een maggie plantje. Dan weet u dat.

Nou genoeg zo toch! Begrijp goed dat ik gewoon heel normaal en nuchter met beiden benen op de grond sta en omdat mijn lichaam een defect heeft (wat uiteraard een geestelijke uitwerking heeft) ik gewoon mijn pilletjes tegen dat gebrek inneem (Risperdal, Venlafaxine) maar toch knettergek ben, ik heb er vrede mee... U OOK!?

En nu is, voor mij althans, het geestelijke aspect/de droom voltooid!!! Tranen met tuiten soms bij mij, van vreugde en alles, nu gaat de fysieke fase beginnen! (O.a.: op de hometrainer gaan zitten zweten/trainen!) (Weet ik die weg daarnaartoe (naar hometrainer) dan op tijd te vinden?) Bovendien er is altijd ruimte om geestelijk te groeien. (Mijn Broer vertelde me: "We gebruiken maar 10% van onze hersenen, de rest gebruikt God")

Deze kwam ik tegen als onderschrift bij Kera van de Spotify supportlijn en wil ik U niet verborgen houden:

"Music is a moral law. It gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, a charm to sadness, and life to everything."
Plato