Het verhaal Bijdragen Tenslotte

Voorwoord

4

Disclaimer: Hoewel er ook ware feiten op deze site vermeld worden, dient u er rekening mee te houden dat de informatie op deze site soms fictief is. Ik kan niet verantwoordelijk of aansprakelijk worden gehouden voor eventuele gevolgen die van het lezen van al deze informatie uit kunnen gaan.

Aldus: "Welkom op mijn website!" Over een bijzondere gewaarwording die ik maar niet kan plaatsen. Is het nou echt of is het gewoon een waan...?

De titel is eigenlijk ontstaan uit de dubbelzinnigheid van waanzinnig. De inhoud van mijn site bevindt zich nl. tussen (zin in) waanzin en het fantastische waarvan dat laatste slaat op mijn persoonlijke ervaring met wanen wat ik geweldig qua inhoud vind maar ook wel ongewoon wat de psychose kant van het verhaal benadrukt.

De gemiddelde leestijd (aangegeven per artikel met het zandlopertje bovenaan de pagina) van mijn gehele site bedraagd ongeveer 50 minuten.

Wie is Olmyritulaer?

Ik ben van het mannelijke geslacht met:

Classificatie volgens DSM-5:
DSM-classificatie van 17-aug-2019
Diagnose (2)

 • 299.00 Autismespectrumstoornis:
  ernstniveau 1 criteriumgroep A; ernstniveau 1 criteriumgroep B
  -zonder bijkomende verstandelijke beperking
  -zonder bijkomende taalstoornis
  -samenhangend met angstklachten/psychotische belevingen
  Ernst van de beperking
  (A) Beperkingen in de sociale communicatie
  Niveau 1: Zonder ondersteuning veroorzaken de defici├źnties in de verbale en non-verbale sociale communicatievaardigheden merkbare beperkingen. Betrokkene heeft moeite met het aangaan van sociale interacties en er is sprake van atypische of onsuccesvolle reacties op toenadering door anderen. Betrokkene kan minder belangstelling hebben voor sociale interactie, kan bijvoorbeeld wel deelnemen aan communicatie maar niet een echte heen en weergesprek voeren, aangaan en invullen van vriendschap is atypisch of niet succesvol.
  (B) Beperkte, zich herhalende patronen van gedrag, interesses en activiteiten
  Niveau 1: Vereist ondersteuning: Inflexibel gedrag vormt een significante verstoring in het functioneren in een of meer situaties. De betrokkene heeft moeite met het overschakelen op andere activiteiten. Problemen met organiseren en plannen staan onafhankelijkheid in de weg.
 • 295.90 Schizofrenie (H)
 • GAF: Huidige (H): 55

Ik ben reeds enkele jaren op het internet aanwezig geweest met mijn website 'Waanzinnig!'. De mensen die daaraan hebben bijgedragen wil ik bij deze hartelijk danken daarvoor. Later ben ik als technische forum beheerder actief geweest.

Geschiedenis:

Ik kom van oorsprong uit Eindhoven en ben opgegroeid in Roosendaal en Hendrik-Ido-Ambacht. In mijn jeugd heb ik enkele jaren vertoeft bij een scoutinggroep en daarna heb ik intern op een studie internaat in Dordrecht gezeten waar ik mijn MAVO opleiding heb afgerond, hoe?! dat weet ik nog steeds niet. Daarop volgde dienstplicht in Apeldoorn en Den Helder waarna ik mij nog enkele jaren op de arbeidsmarkt heb begeven totdat ik een psychose ontwikkelde waarbij ik vastliep in het financieel sociale circuit.

Interesses:

Mijn interesse is altijd op een laag pitje uitgegaan naar techniek, media, esoterie en theologie. KIJK-magazine, Star Trek, Nostradamus en Armstrongism zijn mij niet geheel onbekend. Een specialist ben ik zeer zeker niet.

Omstreeks April - September 1996 is er iets gebeurd waardoor ik 3 maanden opgenomen ben geweest in Hellevoetsluis. Daarna heb ik anderhalf jaar dag-therapie gehad bij de Robert-Fleury stichting. Nu heb ik nog een gesprek met mijn toegewezen casemanager 1x per 6 weken, controle met behulp van een metabool-kliniek, tenminste 1x per jaar een psychiater en woon ik in Zoetermeer in een twee kamer flat als een 'zelfstandige met begeleiding' van mijn Vader en Moeder, welke ik om dien te zetten in begeleiding door derden.

Deze site heb ik gemaakt daar het nodig was om van mij af te schrijven wat er dan ook in geresulteerd heeft dat de positieve symptomen niet meer zo ter sprake komen, maar wel de wanen altijd aanwezig zijn en hopelijk ook blijven, waar deze website over gaat. Dat is grotendeels ook te danken aan de onderhouds dosering medicatie (6mg Risperdal (+ 3mg extra indien nodig), 150mg Venlafaxine) en het weinige contact hebben met andere personen. Het leek mij wel leuk om is te vernemen wat eruit voort kan rollen en daarom laat ik de site beschikbaar op het internet. Ook is het wel aangenaam als meerdere personen er zelf iets in herkennen, wat mij weer de moed geeft om me er zelf weer wat in te verdiepen ondanks tegensprekende adviezen van personen om mij heen.

Aldus veel plezier met het surfen op mijn saai ogende site waar ik het voornamelijk over mijn wanen heb die naar mijn idee dicht bij de waarheid liggen en eigenlijk de Mensen in eerste instantie op het idee wil brengen dat Gedachtenkracht! echt bestaat!... Hoewel ik daar in mijn geval pas na het zien van: A Beautifull Mind anders tegenover ben gaan staan.